Zoeken naar zoek voor morgen

Uw zoekactie voor zoek voor morgen leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Troy 57 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
IK ZOEK EEN MEERWAARDE IN MIJN LEVEN.
Op zoek naar een vrouw om ,,quality time'' te delen. Hou v diepgaande gesprekken, gezelligheid, sauna, eens gaan eten, uitstapje, bioscoop, festival, schaatsen, skydiven... vul zelf maar in. Ben stijlvolle man uit de betere kringen, keurig gekleed, goed opgeleid, goed geconserveerd, authentiek, sportief, niet opdringerig, geen gierigaard, niet roker. Ben je een stabiele, innemende, sociale vrouw, slank/normaal gebouwd 50/60j die ook nog wat wil genieten v h leven met een enthousiaste, levenservaren man waar alles kan en niets moet, reageer dan eens. Er wacht ons een boeiende tijd samen.  

IK ZOEK EEN MEERWAARDE IN MIJN LEVEN.
Maxim 38 jaar Antwerpen - Antwerpen
Spannend contact
Ik ben op zoek naar een extra spannende en ondeugende date, hopelijk met een klik voor leuk no strings attached regelmatig contact. Een hele leuke sexvriendin dus waar heel veel kan en niks moet. Leeftijd minder van belang, wel fysieke aantrekkingskracht. Gewoon genieten van elkaar en van de ander te zien genieten in een openminded setting. Uiteraard eerst zien of de klik er is, en dan elkaar ophitsen en teasen, tot de spanning niet meer houden valt... met langdurige, passionele sex vol vonken, voorspel en afwisseling tot gevolg. Ik ben een intelligente man met deftig voorkomen, single, slank, 188cm, bruin haar, groene ogen, niet roker, intiem geschoren, en heel groot en dik geschapen (22x6cm). Hygiëne, discretie en respect gevraagd en geboden. Voor meer info, stuur maar een reactie en stel jezelf eventjes voor, liefst met foto. Wie weet tot snel... -X-  

Spannend contact
vince 31 jaar Antwerpen - Antwerpen
Op zoek naar spanning
Grote (1m97), atletische en verzorgde man uit Antwerpen die op zoek is naar spanning en wederzijds genot. Veel mogelijk. Zelf ook ervaring met bdsm en eerder dominant in bed, maar hou ook van sensueel vrijen. Ik kan verplaatsen, maar ook ontvangen. Stuur gerust een berichtje en wie weet zien we elkaar snel. Geïnteresseerd in vrouwen en koppels. Niet in mannen.  

Op zoek naar spanning
Philippe 51 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Speels kameraadje zoekt speelkameraadje
Hey, heb jij net als ik zin in een spannende vriendschap? Ik zoek een partner-in-crime voor leuke, en bij voorkeur cultureel getinte uitjes. Ik heb erg brede interesses, loop al eens een museum binnen, ga al eens naar de opera maar ook naar een jazz- of rock concert maar houd even goed van een wandeling in de natuur of een gezellig etentje. Heb je net als ik wat te vertellen? Heb je net als ik zin om een vriendschap op te bouwen waar binnen een redelijke termijn spannende benefits bij komen kijken? Dan zie ik je graag in mijn mailbox verschijnen. Nog even dit: ik ben 1m82, normaal gebouwd en heb halflange bruine krullen en blauwe ogen. Er staat een foto klaar.  
Single 51 jaar West-Vlaanderen - Oostende
Leuke vrouw gezocht
Hoi! Ben je optimistisch, eerlijk, grappig, openhartig, intelligent, vertrouwelijk,... Kortom een positief ingestelde vrouw die houdt van wellness, zon-zee-strand, uitstapjes/reisjes, uiteraard intimiteit en nog veel meer... dan zoek ik jou. Ik ben een happy single man, verzorgd, hoog opgeleid, jong uitziend, stevig gebouwd [plussize], gbbs, niet roker, fin.gezond, vlot in de omgang en van regio Oostende. Fwb, lat, vaste relatie zijn mogelijk. Ik kijk uit naar een leuke reactie met foto.  
Wout 47 jaar West-Vlaanderen - Kuurne
Zoek een secret date met een gebonden vrouw !
Ik kijk uit naar een vrouw die thuis relationeel in de sleur zit en opnieuw wat spanning in haar leven wilt op een zeer discrete manier. Kernwoorden : passie, respect, hygiene, vertrouwen, discretie en eerlijkheid. Ikzelf ben een 48-jarige man uit Kuurne, gehuwd, slank, 1m76 en weeg 74kg. Ik heb geen voorkeur, doch je moet openstaan voor een passionele date, ofwel bij mij thuis, ofwel op kamer. Ik zoek geen relatie en ben 100% eerlijk, dus verlang dit ook van u. Fakers hoef ik niet, alsook geen mannen ! Uw reactie zal altijd beantwoord worden  
RAMON 41 jaar West-Vlaanderen - Roeselare
Samen op reis
Hey dames, Ik ben een viriele sportieve lieve man van 43 jaar. Atletisch gebouwd en ik ga graag op reis. Ik zoek een reispartner die met mij de wereld verkent en dit integraal door mij betaalt. Ik geniet van een mooi gezelschap en ga liever niet alleen op reis. Wie voelt zich geroepen, stuur me een berichtje met een voorstel en een foto van jezelf en wie weet waar dit avontuur ons naartoe brengt.  
Lieve man 51 jaar Antwerpen - Antwerpen
Waar zijn ze ,bestaan ze wel ? Of alles fake hier ? mag over heel belgie
Hoi , ik ben een zeer lieve vrouwvriendelijke man en zoek een volle tot zeer volle vrouw ,ouderdom is van geen belang,mag heel oud zijn ook , zolang je nog maar wil genieten, want dit staat bij mij centraal een vrouw doen genieten , zijn er alleenstaande of weduwen of vrouw van koppel die durven en een leuk voorstel hebben , laat maar snel horen , mag over heel belgie ben benieuwd  
Hot lover 42 jaar Limburg - HASSELT
Groot geschapen man zoekt
Ik zoek een vrouw die geil staat en graag een stevige pik in haar kutje voelt. Ikzelf ben 1m82, slank en groot geschapen. Intiem geschoren en met weinig lichaamsbeharing. Ik lik graag een poesje dat verlangend is... graag laat ik je ook alle hoeken van de kamer zien tijdens verschillende neukstandjes... Ik ben een zeer verzorgde man, alles is in orde en netjes... Geen extremen of brutaliteiten, ik ben aangenaam in de omgang en hou alles respectvol en discreet. Graag hoor ik meer van je!  
Wout 52 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
gebonden man op zoek naar soulmate
Hoi , zit jij ook in een relatie maar heb je soms het gevoel dat je lichamelijk niet volledig aan je trekken komt, .... enjoy the club ! Misschien dat wij tweeën elkaar iets kunnen aanbieden wat we beiden missen , zonder onze bestaande relatie daarvoor te hoeven opblazen. Ikzelf ben een gewone sportieve man van 52j , 176 , 75 met flexibele job die mij voldoende vrijheid geeft. Wat kan ik jou bieden ? Een lekkere dosis humor, spanning, avontuur , respect , hygiëne , discretie en me-time om je hoofdje even volledig leeg te maken en opnieuw te vullen met passie en aandacht. Ben jij een vrouw die haar lichaam verder wil verkennen , heb je persoonlijkheid en sta jij open voor avontuur , stuur mij dan een mail , en misschien vinden wij elkaar ?  

gebonden man op zoek naar soulmate
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10